Inici

clearing house impacte

Clearing house

Boscos i arbres de la metròpolis: beneficis, funcions i experiències.

2020-2023

Presentació

Els arbres i els boscos són una solució contrastada basada en la natura que contribueix al desenvolupament urbà sostenible. Tanmateix, sovint se’n subestima el potencial per proporcionar serveis ecosistèmics, millorar la biodiversitat i contribuir al benestar de les societats urbanes. El projecte CLEARING HOUSE vol proporcionar evidències i eines que promoguin el potencial dels boscos urbans com a solucions basades en la naturalesa (UF-NBS) per a la rehabilitació, la reconnexió i la restauració dels ecosistemes urbans.

CLEARING HOUSE està liderat per l’organització internacional European Forest Institut i compta amb més de 26 socis repartits en 10 ciutats i àrees metropolitanes europees i xineses. En aquest marc, l’AMB i el CREAF uneixen esforços per fer recerca en el desenvolupament de ciutats més resilients davant del canvi climàtic i prioritzen els boscos urbans com a solucions basades en la natura.

El projecte se centra en la vall baixa del riu Llobregat i vol involucrar persones, entitats i altres agents locals del territori per facilitar un model de governança de proximitat i participatiu. Et proposem, doncs, participar en el projecte Llobregat&CO a través dels tallers de cocreació i d’altres activitats previstes, per compartir i generar coneixement col·lectiu al voltant de les solucions basades en la natura, en especial aquelles basades en els boscos i l’arbrat urbà.

Circuit d'activitats

Calendari

novembre
5
2022

Itinerari riu Llobregat

octubre
27
2022

Taller de co-creació 8

juny
30
2022

Taller de co-creació 8

juny
21
2022

Taller de co-creació 7

MARÇ
24
2022

Taller de co-creació 5-6

MAIG
11
2021

Taller de co-creació 3-4

DESEMBRE
15
2020

Taller de co-creació 2

NOVEMBRE
15
2020

Taller de co-creació 1

Visor de cocreació Llobregat&Co

Avís UE

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement n°821242. Several Chinese CLEARING HOUSE partners have also contributed to the funding.

该项目获得欧洲H2020研究与创新计划的资助(拨款协议号码:821242)。部分中国合作伙伴也为此提供了资金。

Organitzadors